isoteks vest

Isoteks Miljø Vest AS betjener kunder i Hordaland og Sogn og Fjordane. Bedriften holder til på Os, samlokalisert med Fløysand Tak, Os Blikk og Os Bygg. Det er et nært samarbeid mellom disse bedriftene. Dette gir oss fleksibilitet til å takle både små og store oppdrag med blåseisolering.

Isoteks Miljø Vest AS har i dag 6 ansatte, som har tilegnet seg mye erfaring med utførelse av isoleringsoppdrag. Spesialkompetanse og kapasitet hentes inn fra vårt hovedkontor, ved behov.  Ikke nøl med å ta kontakt, vi kommer gjerne på befaring kostnadsfritt.

Isolering Nybygg

Spar tid og penger ved isolering av nybygg. Isoteks Miljø blåser isolasjon inn i alle konstruksjoner.
Ved isolering av nybygg kan innblåst isolasjon blåses løst på kaldloft og i bjelkelag, samt alle lukkede konstruksjoner. Fyller alle tomrom rundt ventilasjon, VVS-installasjoner etc. Blåsemetoden gjør isolering av bygget raskere og tettere enn isolering med plater og ruller som må skjæres og monteres. Entreprenøren spares for lagring på byggeplass og håndtering av avfall.

Etterisolering

Vi tar jobben!  -raskere, rimeligere og bedre med innblåst isolasjon!.

Bruk spesialister for en spesialisert tjeneste! Vi isolerer huset ditt, og med 50 års erfaring garanterer vi resultatet!

Isoteks Miljø var blant de første i Norge som tok i bruk metoden med innblåsing av isolasjon, vi har siden 1963 blåst Rockwool inn i alle typer konstruksjoner. Vi har i dag 9 blåsebiler i full drift. Vi er den største Rockwool blåseentreprenøren i Norge, Rockwool har produsert og solgt steinull siden 1937 og har markedets beste brannegenskaper. Les mer om etterisolering